Online zangles

Op Youtube zijn er veel video’s en over alle mogelijk onderwerpen, zo ook over zangles. Ik merkte dat ik het niet altijd eens was met wat deze zangdocenten vertelden over zangtechniek op Youtube. Daarom heb ik besloten om zelf zangles aan te gaan bieden via Youtube! Deze video zanglessen zijn gemaakt na aanleiding van de methode waarmee ik werk Universal Voice Guide en je kan ontzettend veel leren van deze video’s.

Daarnaast bied ik je ondersteuning, als je dan een probleem hebt maken we een afspraak via Skype of je maakt een opname van je zang en ik maak voor jou een opname met uitleg met feedback.

Skype Zangles: €15,- (per 30 minuten). Je krijgt eerst een gratis proefles van 60 minuten na het liken van mijn Facebook (zonder like 30 minuten proefles) en daarna betaal je steeds een les vooruit. Als je besluit om 10 lessen te kopen, betaal je er maar 9! Zangles via Skype is heel vrijblijvend en in overleg plannen we elke les in, dat hoeft dus niet elke week!

Opname feedback: Wil je graag feedback krijgen op een opname? Kosten daarvoor zijn €40,- per liedje. Dan krijg je genoeg feedback van mij in tekst en opnames zodat jij kan verbeteren. De eerste opname feedback is kosteloos, zoals een proefles.

Dus wil jij zelf bepalen wanneer je met zangles bezig bent? Neem dan nu contact op voor de mogelijkheden!

Hieronder een link naar de afspeellijst van de Zangles Video's van 2018.

Youtube Zangles Video's 2018

Direct afspraak maken
Stel een vraag
Tarieven