Over

Lovely Leonie Music

Lovely Leonie Music geeft zangles onder leiding van Leonie Peerboom. Als eigenaar van Lovely Leonie gelooft Leonie dat iedereen kan leren zingen. Gezond leren zingen op een manier die bij jou past; dat is het doel van de zangles bij Leonie. Leonie specialiseert zich in stemtechnieken via de Universal Voice System en heeft hiermee al meerdere mensen geholpen. Haar topstudenten hebben zelfs op de nationale televisie gezongen!

Lovely Leonie Music is een geweldige plek om te leren zingen omdat Leonie je snel op je gemak stelt. Ook kan ze jou op piano bij elk nummer begeleiden.
Haar specialisme is in een zangtechniek die zo gemaakt is dat iedereen er gebruik van kan maken. Deze methode is gebaseerd op de anatomie van de stem; daardoor weet zij precies hoe alle stemsoorten werken. Hierdoor ben jij niet verplicht om standaard technieken aan te leren, maar leer jij hoe je jouw stem goed kunt leren gebruiken.

Er is niet één manier om zangtechniek te leren, want iedereen leert anders.

Hierin onderscheid Lovely Leonie Music zich van andere zangscholen. Ook jij kan hier gezond en zuiver leren zingen.
Wees niet bang, je hoeft nog niet te kunnen zingen, want dat leert Leonie je wel.
Als jij plezier in zingen hebt, dan kan Leonie je leren dat het zo klinkt dat anderen het een plezier vinden om naar je te luisteren.